Please rotate your device
We don't support landscape mode yet. Please go back to portrait mode for the best experience.

ZNIŻKA ZA OPINIĘ

27.02.2018
Akcje

Szanowni państwo!

Na naszej stronie IPICASSO.PL pojawiła się możliwość pozostawienia swojej opinii na temat naszych produktów. Zawsze staramy się słuchać głosów od naszych Klientów i dokładnie czytamy wszystkie Wasze opinie, aby nasza obsługa była na jak najwyższym poziomie, a w sklepie zawsze były tylko najciekawsze i najbardziej popularne produkty.

Teraz, dzieląc się z nami swoją opinią o zakupach w IPICASSO.PL możesz nie tylko pomóc innym w dokonaniu wyboru, ale także otrzymać zniżkę na zakupy w naszym sklepie!

UWAGA!

Od 8.03.2021 nastąpi zmiana warunków otrzymania zniżki:

Od teraz za opinie ze zdjęciem przysługuje Państwu 15% zniżki,

w przypadku umieszczenia publikacji w dowolnym dla siebie

Social Media (Facebook, Instagram, Tiktok) i podzielenia się z nami linkiem, przysługiwać będzie 20%.

Opinia powinna zostać umieszczona pod pomalowanym obrazem.

Po zalogowaniu przez "Twoje konto" (prawy górny róg),  wprowadzeniu numeru telefonu z hasłem (wysłanym sms-em przy pierwszym zamówieniu), wchodzimy w zakładkę "moje zamówienia". Tam łatwiej znaleźć obrazy jakie zostały już zamówione, obok nich znajduje się przycisk "Napisz opinię”.  Na dole po wciśnięciu plusika można dodać zdjęcie.
W przypadku chęci uzyskania 20% zniżki prosimy o umieszczenie linku z publikacją wykonanej pracy z wybranego Social Media.

Po złożeniu opinii w ciągu 48 godzin wyślemy odpowiednią zniżkę na podanego w zamówieniu maila.

Zniżka jest ważna przez 3 miesiące od momentu jej uzyskania.

To właśnie Wasze opinie pozwalają nam budować lepszą jakość naszych usług i wychodzić naprzeciw Waszym oczekiwaniom, dlatego są dla nas tak ważne!

Serdecznie dziękujemy za każdą dodaną przez Was opinię!

P.S. Uprzejmie prosimy o poinformowanie nas w przypadku wystąpienia jakichkolwiek błędów podczas pozostawiania opinii na stronie.

Serdecznie pozdrawiamy,

Zespół IPICASSO.PL

OGÓLNA OCENA TOWARU:
Brak opinii
Podziel się swoją opinią i opowiedz o tym produkcie innym!
ZALOGUJ SIĘ I NAPISZ OPINIĘ

08.11.2019
Korzyści z malowania dla dzieci

27.02.2018