ZNIŻKA ZA OPINIĘ

27.02.2018
Akcje

Drogi Kliencie!

Na naszej stronie IPICASSO.PL pojawiła się możliwość pozostawienia swojej opinii na temat naszych produktów. Zawsze staramy się słuchać głosów od naszych Klientów i dokładnie czytamy wszystkie Wasze opinie, aby nasza obsługa była na jak najwyższym poziomie, a w sklepie zawsze były tylko najciekawsze i najbardziej popularne produkty.

Teraz, dzieląc się z nami swoją opinią o zakupach w IPICASSO.PL możesz nie tylko pomóc innym dokonać wyboru, ale także otrzymać zniżkę na zakupy w naszym sklepie!

Każda osoba, która doda swoją opinię o produktach, otrzyma zniżkę 10% na następny zakup, a za opinię ze zdjęciem aż 20%!

Opinia powinna być złożona pod obrazem jaki został pomalowany. Za pomocą numeru obrazu na pudełku, albo kodu lub nazwy obrazu wyszukujemy go i na dole pod obrazem  klikamy zakładkę "Opinie"

Po wcześniejszym zalogowaniu wybieramy przycisk "dodaj opinię"

W ciągu jednego dnia roboczego wyślemy odpowiednią zniżkę na podanego w zamówieniu maila.

Zniżka jest ważna w ciągu trzech miesięcy.

To właśnie Wasze opinie pozwalają nam budować lepszą jakość naszych usług i wychodzić naprzeciw Waszym oczekiwaniom.

Serdecznie dziękujemy za każdą dodaną przez Was opinię!

P.S. Uprzejmie prosimy o poinformowanie nas w przypadku wystąpienia błędów podczas pozostawienia opinii na stronie.

Serdecznie pozdrawiamy,

IPICASSO.PL

OGÓLNA OCENA TOWARU:
Brak opinii
Podziel się swoją opinią i opowiedz o tym produkcie innym!
ZALOGUJ SIĘ I NAPISZ OPINIĘ

08.11.2019
Korzyści z malowania dla dzieci

27.02.2018