Please rotate your device
We don't support landscape mode yet. Please go back to portrait mode for the best experience.

ZNIŻKA ZA OPINIĘ

27.02.2018
Akcje

Drogi Kliencie!

Na naszej stronie IPICASSO.PL pojawiła się możliwość pozostawienia swojej opinii na temat naszych produktów. Zawsze staramy się słuchać głosów od naszych Klientów i dokładnie czytamy wszystkie Wasze opinie, aby nasza obsługa była na jak najwyższym poziomie, a w sklepie zawsze były tylko najciekawsze i najbardziej popularne produkty.

Teraz, dzieląc się z nami swoją opinią o zakupach w IPICASSO.PL możesz nie tylko pomóc innym dokonać wyboru, ale także otrzymać zniżkę na zakupy w naszym sklepie!

Każda osoba, która doda swoją opinię o produktach, otrzyma zniżkę 10% na następny zakup, a za opinię ze zdjęciem aż 20%!

Opinia powinna być złożona pod obrazem jaki został pomalowany. Za pomocą numeru obrazu na pudełku, albo kodu lub nazwy obrazu wyszukujemy go i na dole pod obrazem  klikamy zakładkę "Opinie"

Po wcześniejszym zalogowaniu wybieramy przycisk "dodaj opinię"

W ciągu jednego dnia roboczego wyślemy odpowiednią zniżkę na podanego w zamówieniu maila.

Zniżka jest ważna w ciągu trzech miesięcy.

To właśnie Wasze opinie pozwalają nam budować lepszą jakość naszych usług i wychodzić naprzeciw Waszym oczekiwaniom.

Serdecznie dziękujemy za każdą dodaną przez Was opinię!

P.S. Uprzejmie prosimy o poinformowanie nas w przypadku wystąpienia błędów podczas pozostawienia opinii na stronie.

Serdecznie pozdrawiamy,

IPICASSO.PL

OGÓLNA OCENA TOWARU:
Brak opinii
Podziel się swoją opinią i opowiedz o tym produkcie innym!
ZALOGUJ SIĘ I NAPISZ OPINIĘ

08.11.2019
Korzyści z malowania dla dzieci

27.02.2018